Webinar de Crèdit Andorrà sobre assessorament digital per a inversors amb 'Merkaat'

La presentació, que es farà dimecres a les 18.30 hores, anirà a càrrec d’Ignacio Fonseca, director de Gestió d’Actius de Crèdit Andorrà, i Santiago de Larrea, responsable d’Innovació i coordinador de Projectes Digitals del banc

Crèdit Andorrà renova els certificats ISO de qualitatARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorrà organitzarà dimecres un seminari en líni sobre el servei d'assessorament digital per a inversors Merkaat, pioner al país. La sessió, que serà oberta i se celebrarà a les 18.30 hores, té com a objectiu donar a conèixer els avantatges que ofereix el servei,que permet al client una gestió integral de les inversions, combinant el millor de la tecnologia amb el millor de l’assessorament personalitzat. Lapresentació anirà a càrrec d’Ignacio Fonseca, director de Gestió d’Actius de Crèdit Andorrà, i Santiago de Larrea, responsable d’Innovació i coordinador de Projectes Digitals del banc.

Merkaat és un servei digital que ofereix recomanacions de compra i venda amb les explicacions necessàries per ajudar a prendre decisions, de manera de permet comprar i vendre online amb el suport d’experts, però sense anar a l’oficina. Ofereix una cartera en fons d’inversió personalitzada per a cada client, segons les seves preferències i objectius d’inversió.

tracking