Salut

Marsol, aïllada en ser contacte d'un positiu en Covid

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, es troba aïllada al domicili des de fa uns dies, ja que va estar en contacte amb un positiu.

La mandatària de la capital ja es va realitzar una primera TMA que va resultar negativa i avui es realitzarà la segona per confirmar que no es va contagiar. Marsol no ha tingut símptomes en cap moment i fonts properes al comú van explicar al Diari que segueix treballant des de casa.

Aquesta tarda hi ha prevista una sessió ordinària del consell del comú a la mateixa casa comuna, a la qual Marsol assistirà si ja té el resultat de la segona prova. En cas de no arribar a temps, el cònsol menor, David Astrié, presidiria la sessió en substitució de Marsol.

Cal recordar que no és el primer càrrec públic que ha de complir un confinament durant aquesta segona onada. El cap de Govern, Xavier Espot, va autoconfinar-se després d’haver estat en contacte amb un positiu en una reunió de treball. També el ministre portaveu i de Finances, Eric Jover, va donar positiu en coronavirus, i el ministre d’Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va ser confinat després que un familiar donés positiu.

tracking