restauració

La Unió Hotelera presenta una 14a edició de l'Andorra a Taula enfocada a les famílies

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La 14a edició de l’Andorra a Taula, que organitza la Unió Hotelera, serà especial. Així ho va explicar el director de la UHA, Jordi Pujol, que va indicar que “aquesta edició no té res a veure amb les altres. La situació que estem passant fa que tot sigui completament diferent. Per això hem volgut fer un Andorra a taula en família”. Així doncs, en aquesta edició especial, orientada als nuclis familiars, les persones que escullin degustar els menús dels establiments adherits trobaran una novetat. Als ja habituals menús tradicional i gastronòmic, els comensals també tindran un menú junior per als més joves de la casa. Amb relació als preus, Pujol va indicar que “hem volgut que siguin el més ajustats sobre la base del plat que ofereix cada restaurant”, i va reconèixer que “l’any passat vam tenir algun petit daltabaix en aquest sentit”. Així, el preu del menú oscil·larà entre els 20 i els 45 euros, mentre que el junior estarà entre els 15 i els 20.

Amb relació a la quantitat de restauradors que prendran part en aquesta edició que comença el 30 d’octubre, Carles Ramos, president de la UHA, va explicar que “aquesta edició, malgrat totes les dificultats que hi ha, hem pogut comptar amb un total de 24 restauradors, de dins i fora de la Unió Hotelera”, malgrat que el nombre total de participants ha baixat respecte als 35 de l’edició passada. A més a més, Pujol va afegir que “la nostra voluntat és tirar-la endavant encara que hi pugui haver confinament dels països veïns”. No obstant això, el director dels hotelers es va lamentar que la parròquia d’Encamp no tindrà cap establiment durant la present edició. Finalment, des de la UHA van agrair la col·laboració de Damm, Andorra Telecom i Andorra Turisme, per tirar endavant l’edició.

tracking