Caçat a França un cotxe per triplicar la velocitat permesa

Els agents de la policia nacional francesa van interceptar dimecres passat un vehicle amb matrícula andorrana que circulava tres vegades per sobre de la velocitat permesa en una via urbana de la regió de la Provença.

Caçat a França un cotxe per triplicar la velocitat permesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els agents de la policia nacional francesa van interceptar dimecres passat un vehicle amb matrícula andorrana que circulava tres vegades per sobre de la velocitat permesa en una via urbana de la regió de la Provença, on la velocitat està limitada a 50 quilòmetres per hora. Segons va informar el mitjà gal Var-Matin, els uniformats van caçar l’automòbil, un Porsche 911 Carrera, a l’avinguda de la Universitat de l’RDN98, un tram urbà entre les poblacions franceses de La Valette-du-Var i La Garde, circulant a 140 quilòmetres per hora.

Els membres del cos ciclista de la policia nacional francesa que van interceptar el cotxe van retirar immediatament de forma preventiva el carnet de conduir al xofer, que, segons van indicar, ja tenia acumulades diverses infraccions de trànsit i se li havien retirat sis punts del permís en una ocasió prèvia, a l’espera que el jutjat de la policia nacional es pronunciï sobre l’import de la sanció, que podria ascendir fins als 1.500 euros, i la durada de la suspensió del carnet de conduir de l’infractor, que es podria perllongar durant diversos mesos per la gravetat dels fets.

D’altra banda, el mitjà gal també va notificar que el jove va haver de cedir a un company el volant del Porsche per poder continuar la ruta perquè els agents del cos d’ordre nacional francès no van poder confiscar el cotxe, ja que es tracta d’un vehicle de lloguer.

tracking