Sucessos

Cau un roc de grans dimensions a la zona del Solà

El despreniment deixa un forat a terra però no provoca ni danys personals ni tampoc materials

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van intervenir ahir a la tarda a la zona de la Closa del Solà, on es troba l’antic centre hospitalari de la capital, després que hi hagués el despreniment d’una roca de cinc metres cúbics en un estacionament privat.

Els agents van avisar Protecció Civil, tot i que no va ser necessària la seva intervenció, ja que s’hi van desplaçar dos tècnics del ministeri d’Ordenament Territorial. De fet, segons van explicar al Diari, el procediment habitual és que s’avisi el ministeri quan hi ha successos d’aquesta tipologia.

El cos de bombers, que es va desplaçar fins al lloc dels fets, va informar que la caiguda rocosa no va provocar ni danys personals ni tampoc materials, si bé és cert que la pedra, de dimensions d’un metre setanta d’alçada per dos metres i escaig de llargada, van deixar un forat a terra amb una profunditat d’uns vint-i-cinc centímetres.

La zona on es troba l’antic centre hospitalari no és la primera vegada que pateix alguna caiguda de roques. És un lloc on periòdicament hi ha despreniments, malgrat que no siguin d’aquestes dimensions.

Amb tot plegat, després de l’avaluació i treballs dels tècnics es creu que la zona no es troba en perill ni que s’ha de considerar com a lloc insegur.

Cau un roc de grans dimensions a la zona del Solà

tracking