El Govern enderroca un edifici en desús al rec del Solà que és de titularitat pública

El Govern enderroca un edifici en desús al rec del Solà que és de titularitat pública

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, l’adjudicació dels treballs d’enderroc d’un edifici en desús ubicat al rec del Solà.

L’adjudicació ha recaigut en l’empresa Construccions Entrimo per un import total de 43.947,10 euros. L’any 2004 el Govern va adquirir terrenys no urbanitzables a la Solana d’Andorra la Vella, més amunt dels carrers Ciutat de Valls i Mestre Plana, destinats a construir-hi proteccions enfront del risc de caiguda de blocs rocosos, les quals es van instal·lar ja fa diversos anys.

D’aquesta manera, per tal de poder aconseguir un dels ter­renys necessaris per a la construcció de les barreres de protecció, l’executiu va haver d’adquirir una borda existent a la zona del rec del Solà afectat, la qual ha quedat pràcticament a tocar de les barreres. Es tracta d’una construcció molt deteriorada, pràcticament en estat de ruïna i que es troba en estat de desús des de fa molts anys. Aquest fet implica que l’edificació no pugui complir la legislació vigent.

És per aquest motiu que el Govern va decidir dimecres durant el consell de ministres procedir a l’enderroc de l’edifici en qüestió per la manca d’utilitat.

tracking