infraestructura

La passarel·la de la plaça del Poble estarà llesta abans de Nadal

Aquesta nit s'ha instal·lat la pilona que subjectarà l'enllaç de 29,5 metres de longitud i 4 metres d'ample

La pila instal·lada de la passarel·laFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passarel·la que unirà la plaça del Poble amb el Consell General estarà llesta abans de Nadal, segons ha fet saber el comú d'Andorra la Vella aquest matí a través de les xarxes socials. Les obres de construcció de l'enllaç per a vianants amb el barri antic han començat aquesta nit amb la instal·lació de lapilona que s'encarregarà de subjectar la infraestructura metàl·lica que rebrà el nom de l'excònsol Rosa Ferrer itindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres.

Els treballs, que han provocat talls de trànsit al carrer Doctor Vilanova entre les 22 i les 6 hores, també tornaran a afectar a la circulacióel 12 i el 13 de novembre, de les 7 de la tarda a la una del migdia, del 18 al 20 entre les 15 i les 19 hores i del 23 i 25 de novembre totes les nits des de les 21 hores fins a les sis de la matinada.

Les obres de la passarel·la es van adjudicar el novembre del 2018 per un import de 631.900 euros i estava previst que la construcció estigués acabada aquest estiu. Així mateix, el Govern creia que la zona on s’havia de construir un dels pilars era de titularitat pública quan en realitat era privada, fet pel quales va haver de pagar 29.714 euros per a la cessió del terreny.

tracking