dades

Salut registra 111 nous positius per coronavirus i 83 recuperacions

El nombre de casos totals de Covid se situa en 5.319

Salut registra 111 nous positius per coronavirus i 887 recuperacions en un sol dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va informar ahir de 111 nous contagis per coronavirus des de la darrera actualització sanitària el divendres. Així, el nombre de casos totals al Principat se situa en 5.319, dels quals 1.201 estan actius. Del total, 4.462 corresponen a la segona onada. Pel que fa a les altes, l’executiu va indicar un increment significatiu, ja que s’han passat de les 3.156 notificades divendres a les 4.043 ahir, és a dir, 83 recuperacions en un sol dia. Quant al nombre de defuncions, aquesta no ha variat i, per tant, la xifra se situa en 75 òbits.

La pressió sobre el sistema sanitari també s’ha reduït. Actualment, a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha un total de 28 persones ingressades. D’aquestes, 19 estan a planta, vuit menys que el dia anterior, i 9 estan a l’UCI, una menys que divendres. Set d’elles continuen requerint ventilació mecànica. Per la seva banda, a la planta Covid del Cedre també s’ha reduït el nombre de pacients ingressats, passant de sis a quatres persones.

A les escoles, hi ha 24 aules que estan sota vigilància activa, de les quals 5 estan aïllades totalment i 19 ho estan de manera parcial. També 17 classes es troben sota vigilància passiva en haver-se detectat algun cas positiu.

tracking