SALUT

Comença l'ampliació del servei d'urgències de l'hospital

Comença l'ampliació del servei d'urgències de l'hospitalFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El SAAS iniciarà aquesta setmana les obres d’ampliació del servei d’urgències. Aquests treballs suposaran un 30 per cent més d’espai per reforçar aquesta àrea i poder donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia. La idea és que urgències tingui una segona sala d’espera, cinc boxes més, dos dels quals estaran destinats a serveis pediàtrics, un altre bany i nous espais de triatge, recepció, administració i circulació.

L’ampliació permetrà disposar de circuits assistencials i sales d’espera específiques en funció de la gravetat segons el triatge, entre pacients adults i pediàtrics, així com en el cas de més pressió assistencial per pacients amb coronavirus.

Les obres també permetran remodelar la recepció i l’entrada principal de l’hospital per tal d’adaptar-la a aquests canvis. Els treballs per dur a terme aquestes primeres fases tindran una durada de dos mesos.

Paral·lelament, una setantena de professionals d’àrees com finances, sistemes d’informació, gestió de persones, assessoria jurídica i contractació pública, és a dir, els serveis corporatius, que actualment estan ubicats a les plantes baixes de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i de la Clínica Verge de Meritxell, es traslladaran a uns locals llogats de 800 metres quadrats a l’avinguda Fiter i Rossell davant del centre hospitalari.

Un cop s’hagin traslladat tots els efectius a aquests locals de lloguer s’adaptaran els espais de la planta baixa de la Clínica Verge de Meritxell per implantar-hi nous serveis destinats a la gent gran i que seran prestats per l’equip del servei d’envelliment i salut per tal de donar resposta a les necessitats derivades de l’envelliment i la cronicitat.

tracking