AFERS EXTERIORS

Espot i el president de Costa Rica tracten el calendari de la Cimera Iberoamericana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va reunir-se ahir de manera telemàtica amb el president de la República de Costa Rica, Carlos Alavarado, per tractar l’actualitat econòmica i social d’ambdós països arran de la pandèmia i per compartir el desenvolupament del calendari de la Cimera Iberoamericana. Els mandataris van posar en comú les estratègies per combatre els efectes de la Covid-19 i Espot va explicar a Alvarado la voluntat de fer un cribratge al 40% de la població d’Andorra durant la temporada d’hivern.

La reunió entre Espot i Alvarado també va tractar el desenvolupament de les reunions i actes relacionats amb la Cimera Iberoamericana, que té la pròxima cita el 27 de novembre amb la reunió de ministres d’Afers Exteriors que es farà telemàticament. El cap de Govern va reiterar la invitació al president de Costa Rica a participar en la Cimera de caps d’Estat i Govern, prevista l’abril vinent, sempre que la situació epidemiològica ho permeti. Així mateix, Espot va donar el condol a les famílies de les víctimes pel pas de la tempesta tropical Eta.

D’altra banda, Espot va felicitar ahir a través de les xarxes socials Joe Biden i Kamala Harris per haver estat escollits pel poble nord-americà com el 46è president dels Estats Units i la primera dona vicepresidenta de la història del país.

tracking