CULTURA

Nous horaris i activitats als museus del Govern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els museus del Govern van adaptar els horaris a l’actual situació i des de dissabte hi ha nous horaris d’obertura per dia. Així doncs, les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i diumenge els centre romanen tancats i obren entre les 10 i les 14 hores. A més, els matins de dijous i divendres també estan tancats i obren entre les 15 i les 20 hores. Pel que fa a dissabte, estan oberts de les 10 a les 14 hores i de les 15 a les 20 hores.

D’altra banda, a partir de divendres els museus estrenen el paquet familiar #elsmuseusdonenjoc i amb la compra del paquet de vuit llibrets d’activitats dels museus que gestiona l’executiu s’obté un passi gratuït per a tot el grup familiar. El projecte planteja tota mena d’activitats d’enginy pensades per resoldre en família després d’haver visitat el museu i així aprofundir i consolidar els coneixements adquirits durant la visita.

Cal recordar també que el Museu Carmen Thyssen Andorra va modificar els seus horaris, mentre que la resta els manté. A més, el Museu Fàbrica Reig continua tancat i el Museu de la Moto està traslladant la seva col·lecció. En totes les activitats plantejades es mantenen les mesures de prevenció bàsiques.

tracking