SALUT

Els casos actius baixen el llindar de les 1.000 persones

Els casos actius baixen el llindar de les 1.000 persones

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El nombre de casos actius de Covid-19 al país va baixar ahir del miler amb 997 persones. Això es deu al fet que en les últimes hores només s’han detectat 40 casos mentre que hi ha 73 persones que han rebut l’alta, segons va informar Govern. Els afectats des de l’inici de la pandèmia són 5.477 i les recuperacions s’enfilen a 4.409 persones que han negativitzat el virus.

Quant a la pressió sanitària, dues de les persones que estaven hospitalitzades per la Covid han abandonat el centre en les últimes hores i la xifra d’ingressats per la pandèmia baixa a 25 persones: 18 a planta i set a l’UCI, totes en una situació d’intubació i ventilació mecànica. D’altra banda, la situació no va variar a l’àrea geriàtrica d’El Cedre, on hi segueix havent quatre padrins ingressats amb SARS-CoV-2.

En relació amb l’afectació de la pandèmia als centres educatius, hi ha 41 classes amb vigilància activa, vuit totalment confinades i 33 amb alumnes aïllats. Paral·lelament, hi ha 27 aules més que estan en vigilància passiva, que permet als alumnes acudir als centres educatius, però es demana a les famílies que extremin el control davant de l’aparició de símptomes.

tracking