pandèmia mundial

Els positius es disparen a 106 casos en un dia

L'hospital augmenta a 24 ingressats per Covid, un més que ahir

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de contagiats de la Covid ha pujat avui en 106 nous positius després de més de dues setmanes amb menys d'un centenar de nous afectats, des dels 109 que es van notificar el 13 de novembre. El total de malalts es dispara fins a 6.534 persones des de l'inici de la pandèmia, dels quals 5.676 infeccions s'han detectat des del 13 de juliol en la segona onada.

Les recuperacions creixen gairebé al mateix nivell dels contagis amb 107 altes respecte el global notificat ahir pel ministre de Salut que situen la xifra acumulada en 5.649 pacients. El nombre de casos actius és de 809, un menys que dimecres.

L'hospital ha registrat un nou ingrés d'un pacient amb coronavirus en les últimes hores que eleva a 24 l'ocupació al centre, segons ha informat el SAAS. El malalt està hospitalitzat a planta on ja hi ha 16 afectats i a l'UCI hi ha 8 persones contagiades de les quals quatre necessiten ventilació mecànica.

Quatre aules menys tancades

La incidència de la Covid a les aules es redueix avui lleugerament amb quatre classes menys totalment tancades per casos positius. El total se situa en una dotzena davant de les 16 d'ahir i els grups escolars amb part dels alumnes confinats passen dels 24 del balanç de dimecres als 24 d'avui.

El ministeri de Salut manté a més 27 aules en vigilància passiva pel diagnòstic de casos de coronavirus entre la unitat de convivència que no són contactes estrets de la resta de companys.

tracking