Pandèmia mundial

Autotest d'antigen o sanció de 135 euros

Autotest d'antigen o sanció de 135 eurosFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Test d’antigen o multa de 135 euros, aquesta és la qüestió. Els agents de la gendarmeria donen l’opció a qui vulgui accedir a França i que no porta una prova PCR negativa a sobre a fer marxa enrere i anar a la farmàcia més propera a adquirir un autotest i fer-se’l davant seu o fer efectiva la sanció de 135 euros. Així, la frontera va registrar ahir petites retencions pels controls constants vehicle per vehicle per verificar que qui intentava accedir a França no estava contagiat de coronavirus. Molts ciutadans francesos es prenien de broma el fet d’haver-se de realitzar la prova davant els gendarmes fins que els agents refermaven la necessitat dels tests.

A més, els gendarmes van manifestar que a totes les persones que es fan la prova i donen positiu els obliguen a tornar a Andorra a passar el període de confinament, malgrat ser nacionals franceses. I van manifestar que la majoria de persones són conscients i accepten la mesura, per la qual cosa moltes ja porten un certificat negatiu efectuat a França en un màxim de 72 hores o un autotest d’antigen adquirit a Andorra.

Per la banda d’accés a Andorra, el cos d’ordre realitzava els controls habituals i aprofitava per informar els visitants que en el moment de tornar a França se’ls requeriria una prova negativa. Diversos turistes que no coneixien la nova restricció van decidir girar cua i evitar haver de fer-se una prova per “anar a comprar un cartró de tabac a millor preu”.

Autotest d'antigen o sanció de 135 euros

tracking