Dispositiu policial per localitzar dos presumptes violadors

Els agents segueixen buscant els sospitosos després que ahir al vespre se'ls notifiqués el suposat delicte, que hauria tingut lloc en un domicili d'Andorra la Vella

Dispositiu policial per localitzar dos presumptes violadorsFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia està efectuant des d'anit diversos controls a la xarxa viària i a les fronteres en la recerca de dos homes sospitosos per una presumpta violació. Els agents, que encara estan realitzant els controls per trobar-los, aturen els vehicles que circulen per comprovar la identitat dels conductors i dels passatgers, ja que la investigació segueix oberta.

La policia va rebre ahir al vespre, pels volts de les 20 hores, una trucada per una presumpta violació feta en un domicili d'Andorra la Vella i es va iniciar unainvestigació per trobar els dos sospitosos a través de controls estratègics a les carreteres del país.

El dispositiu d'anit no va provocar alteracions en el trànsit, segons ha informat el servei de Mobilitat, tot i que aquest matí s'han registrat retencions fins a les 10 hores a l'alçada de la rotonda de laMarginedaen sentit sud i a l'accés a Escaldes arran dels controls de la policia.

Control de documentació a la frontera del riu Runer aquest matí

tracking