Govern licita les armes de foc per als agents de duanes

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Govern va aprovar ahir treure a concurs una licitació que permeti dotar amb material de seguretat els agents de duanes. A la pràctica, el que es va decidir a la sessió setmanal del consell de ministres és el subministrament d’armes de foc i complements per al cos, amb la voluntat que els seus integrants puguin gaudir d’una major seguretat en les seves tasques.

La proposta la va fer el ministeri de Finances, i tal com va explicar el seu titular i a la vegada portaveu del Govern, Eric Jover, l’objectiu que es persegueix amb aquesta licitació és que els agents puguin garantir el correcte desenvolupament de les seves tasques. A més a més, el ministre també va recordar que el port d’arma és una de les reivindicacions històriques que ha tingut el col·lectiu i que amb el concurs públic que es va aprovar ahir es veurà realitzada.

El format amb què el Govern va aprovar tirar endavant aquesta compra de material és la d’una licitació amb caràcter nacional, mitjançant un concurs públic que serà obert. A més a més, cal remarcar que es desenvoluparà de manera ordinària. Pel que fa a la seva presentació, el termini és de poc mes d’un més, doncs la data límit es produirà el 10 de març vinent i començarà a comptar a partir de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra. Les propostes caldrà que s’adrecin al servei de Tràmits que es troba a la planta baixa de l’edifici administratiu del mateix executiu.

tracking