natura

La Massana fa una licitació per embellir els accessos al parc del Comapedrosa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana va fer públiques ahir les bases per tal de realitzar el concurs per a l’embelliment del parc del Comapedrosa. Tal com va publicar el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, la corporació que encapçala Olga Molné va convocar la licitació, amb caràcter nacional, que tindrà una afectació bàsicament a l’entrada del parc natural de la parròquia.

El pressupost que el comú massanenc ha destinat al concurs ascendeix als 210.000 euros, tal com es va aprovar durant una sessió del consell de la corporació que es va celebrar el mes de desembre passat. El principal objectiu que es vol abordar amb aquesta licitació és el de la senyalització de l’accés de forma clara i atractiva. A més a més, la intenció és que aquesta obra estigui plenament integrada a l’entorn natural, amb revestiments del dic d’Arinsal amb làmines verticals de fusta, amb una retolació integrada a l’encunyament, i amb un joc de llums i ombres, amb il·luminació natural durant el dia i amb llums led a la nit.

En la mateixa publicació, el govern parroquial també va fixar els terminis per tal que les diferents persones físiques o empreses puguin fer arribar les seves propostes. El primer pas és el de passar per la casa comuna per tal de recollir el plec de bases, sota un cost de 20 euros. Pel que fa a la presentació, caldrà que es realitzi mitjançant un sobre tancat, a les oficines del comú, abans del proper 2 de març a les 12 hores.

tracking