reportatge

Majoral supera el primer test

La primera reunió de poble de la legislatura va transitar amb molta tranquil·litat i una acceptació implícita del primer any del govern d’UL.

Majoral supera el primer testFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Test superat. Aquesta és la sensació que va quedar al Centre de Congressos Lauredià, després de la reunió de poble que es va celebrar la nit de dimarts. El cònsol major, Josep Majoral, va presentar les diferents actuacions que havia fet la corporació que encapçala i, en línies generals, les preguntes que van arribar per mitjà del WhatsApp en van avalar la gestió.

Naturlandia, la velocitat als vials i les avingudes de la parròquia, i la tardança a respondre les consultes fetes mitjançant l’aplicació van centrar les poques crítiques que va tenir la majoria d’Unió Laurediana. A més a més, el cònsol es va comprometre a treballar per resoldre tant les incidències de l’aplicació com el problema de la velocitat, del qual va afirmar que “en la propera reunió de la taula de Mobilitat ho tornaré a posar sobre la taula, veient que l’actual sistema de senyalització no ha resolt la problemàtica”. Entre les possibles solucions que es van posar sobre la taula Majoral va parlar d’emprar reductors de velocitat o bé algun sistema dissuasiu.

La reunió va tenir la mateixa pluralitat política que té la corporació laurediana, ja que la minoria de Desperta Laurèdia també va tenir l’oportunitat de poder aportar la seva visió del primer any de la legislatura. En la seva intervenció, el conseller Cerni Cairat va lamentar que en massa ocasions la majoria hagués optat per la “unilateralitat” en lloc del consens, una denúncia feta ja en les diferents sessions del consell de comú.

Malgrat alguna crítica, l’aprovació de la gestió va predominar en els missatges i els torns de paraula, tot destacant les dificultats del comú tant per la pandèmia com per la situació econòmica.

tracking