Prop de tres mil firmes contra el forfet natura

La creació del forfet per fer esquí de muntanya és una de les causes d’engegar la campanya

Prop de tres mil firmes contra el forfet naturaCHANGE.ORG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La campanya que va iniciar el guia de muntanya i amant de la natura Marco Mijares, per tal de recollir signatures en contra del que ell considera que és una privatització de les muntanyes, ha sumat ja 2.841 suports. Realitzada a través de la plataforma change.org, l’impulsor va explicar que “realment estic molt content dek suport que he rebut”. Un dels principals motius d’aquesta campanya va ser la creació del forfet Natura, per practicar esquí de muntanya.

Pel que fa a les diferents sensibilitats que va aconseguir aplegar entre aquestes gairebé 3.000 persones, Mijares va destacar que “hem de pensar que hem aconseguit el suport de totes les persones que estimen la muntanya i la natura que tenim a Andorra, guies, monitors d’esquí, persones que treballen en el sector del turisme”, però també va afegir que “a més a més hem rebut suport per part de funcionaris del Govern, i representants polítics dels partits que no formen part de l’executiu”

A partir d’aquí el següent pas que seguirà Mijares serà la presentació davant del Govern de les signatures. “Les farem arribar als ministeris que considerem que són els principals implicats en aquesta privatització, que són el d’Economia i el de Medi Ambient”.

Finalment, i amb relació a les motivacions que el van portar a emprendre aquesta campanya, el guia de muntanya va dir que “en els darrers anys veiem que no s’està garantint el dret de pas de les muntanyes. A més a més, s’estan impulsant una sèrie de projectes que danyen el medi ambient, com el telefèric del pic de Carroi o els ponts tibetans que es volen fer a Canillo”.

tracking