Se sospita que els violadors són coneguts de la víctima

Els agents tenien al matí uns perfils però no havien identificat els dos individus

Se sospita que els violadors són coneguts de la víctimaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els conductors es van trobar ahir al matí un ampli dispositiu policial per intentar trobar dos homes per una presumpta violació. La policia va desplegar l’anomenada operació Gàbia per localitzar els individus i també controls molt exhaustius en punts estratègics de la xarxa viària i a la duana, on els vigilants tenien un perfil dels dos homes per si intentaven travessar la frontera, si és que no ho van fer durant la matinada o la nit de dimarts.

Els controls van ser molt aparatosos i en alguns casos van produir retencions importants, ja que els agents fins i tot revisaven els maleters per verificar que ni hi havia cap persona amagada. Poques vegades s’havia vist un desplegament d’aquestes dimensions per un cas de presumpta violació, encara que la informació que ahir va facilitar el cos va ser molt austera.

La investigació la va comandar el sotsdirector Bruno Lasne. La presumpta violació –òbviament no s’han divulgat més detalls– va tenir lloc al domicili de la víctima i la denúncia va ser tramitada dimarts a les 20 hores. Tot apunta que la dona coneixia almenys un dels homes i que els va permetre entrar al domicili.

A primera hora del matí els investigadors disposaven d’una descripció dels dos individus, però cap no estava totalment identificat, fet que va contribuir a dificultar enormement el treball policial. La dona estava en estat de xoc ingressada a la quarta planta de l’hospital de Meritxell i no va ser fins que es va tran­quil·litzar una mica que va poder donar alguns detalls als policies sobre els agressors.

Els agents donaven per fet ahir que els dos homes no són residents a Andorra i no descartaven la possibilitat que ja es trobin fora del país, encara que la recerca continua de manera menys visible i amb discreció.

Segons va poder saber el Diari, els homes van marxar del domicili i es van endur la roba de la dona, suposadament per evitar deixar rastres i empremtes. Algunes fonts va situar el domicili de la víctima a Santa Coloma, dada que la policia no va confirmar, encara que tot apunta que l’agressió es va produir per aquesta zona.

De fet els controls es van muntar des del moment mateix que va ser feta la denúncia, però aquests van ser poc visibles ja que el trànsit ja era molt escàs. Va ser ahir al matí a l’hora d’entrada a les escoles i de l’inici de l’activitat laboral quan els controls a les carreteres van afectar la circulació i la policia va decidir emetre un comunicat per informar dels fets de forma genèrica.

La dona, de mitjana edat, va estar molt alterada i no va ser capaç de donar gaires detalls sobre els presumptes violadors. La policia ja deu disposar de més dades per poder identificar els agressors encara que la hipòtesi que hagin pogut fugir d’Andorra prenia ahir més força després de l’important desplegament policial a les carreteres sense fruit.

Se sospita que els violadors són coneguts de la víctima

tracking