Una dona queda atrapada al cotxe en un accident a Oliana

Una persona ferida en un xoc entre dos vehicles a l’Aldosa de la Massana

Una dona queda atrapada al cotxe en un accident a OlianaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers del parc de voluntaris d’Oliana van haver de rescatar ahir la copilot d’un vehicle andorrà després de patir un accident al punt quilomètric 142 de la carretera C-14. El conductor del cotxe va resultar il·lès. Els fets van tenir lloc ahir pels volts de les nou del matí, quan el vehicle amb matrícula andorrana va frenar per incorporar-se a la rotonda d’accés a la localitat de l’Alt Urgell i l’automòbil que circulava darrere hi va topar per la part posterior.

Fonts coneixedores del succés van explicar que la dona que va quedar atrapada va patir una possible fractura costal, tot i que en un primer moment va quedar inconscient per una “crisi” que va patir. En un principi se l’havia diagnosticat com a ferida greu, però posteriorment les conseqüències de l’accident van resultar ser menys greus. Els mossos d’esquadra van donar pas alternatiu durant les tasques per evacuar els ferits i retirar el vehicle accidentat. El cotxe contra el qual va impactar va marxar del lloc.

Durant la jornada d’ahir també es va produir un accident a la xarxa viària del Principat, concretament a la zona de l’Aldosa de la Massana, en el qual es van veure implicats dos vehicles i on una persona va resultar ferida de forma lleu i va haver de ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El cos de bombers va rebre l’avís de l’incident pels volts de les 16.45 hores i fins al lloc dels fets s’hi van traslladar els efectius del cos i de la policia. El xoc va provocar trànsit dens a la zona i es va establir un pas alternatiu per agilitzar la circulació mentre es duien a terme les tasques per retirar els automòbils.

tracking