La defunció d'una dona eleva la xifra de víctimes per la pandèmia a 105

Salut registra 34 casos nous de coronavirus i la xifra total de contagis se situa en 10.206

La defunció d'una dona eleva la xifra de víctimes per la pandèmia a 105Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La defunció durant la jornada d’ahir d’una dona que es trobava ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) situa el nombre de víctimes mortals per la Covid-19 en 105 des de l’inici de la pandèmia al país. Segons van informar ahir des del ministeri de Salut, l’UCI compta amb nou persones ingressades per coronavirus, totes elles requereixen ventilació mecànica, i l’hospital Nostra Senyora de Meritxell té un total de 26 malalts, dels quals disset es troben a la planta Covid habilitada pel centre mèdic escaldenc. Cal destacar que a l’ala Covid-19 habilitada al centre sociosanitari El Cedre no hi ha cap ingressat.

El Govern també va notificar ahir la detecció de 34 casos nous. Així doncs, el nombre total de contagis des del 13 de març de l’any passat se situa en 10.260 persones afectades per la malaltia. El nombre de ciutadans que actualment pateix coronavirus és de 609, 15 menys que ahir. Quant a les dades relatives a les recuperacions, Salut va manifestar que durant la jornada d’ahir es van donar un total de 48 noves altes, una xifra que eleva les recuperacions totals a 9.492.

Des de l’executiu també van assenyalar que durant la jornada de vacunació de divendres passat es van poder administrar un total de 21 vacunes més i ja són 1.277 les persones que han rebut la solució química per combatre el virus.

Situació escolar

Quant a la situació escolar a causa de la pandèmia del coronavirus, des de la cartera sanitària van exposar que hi ha un total de 25 aules que es troben sota alguna mena de vigilància per la detecció d’algun positiu entre els alumnes i els docents. D’aquesta manera, segons les dades facilitades per l’executiu, hi ha vuit classes que es troben confinades totalment i disset de forma parcial. A més, van indicar que hi ha 35 aules que estan en vigilància passiva per la possible proliferació del virus SARS-CoV-2.

tracking