Literatura

Cultura publica les bases del premi Carlemany i el Concurs Miquel Martí i Pol

Els guanyadors rebran una dotació de 8.500 i 1.200 euros, respectivament

La ministra Sílvia Riva i Selena Soro, en l'entrega del Premi Carlemany per al Foment de la Lectura 2019SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del ministeri de Cultura ha fet públiques les bases del premi Carlemany per al foment de la lectura 2021, el qual està dotat amb 8.500 aportats pel Govern i Grup62. Al concurs es poden presentar obres d'una extenció mínim de 120 fulls DINA A-4, amb 2.100 caràcters per full. Les novel·les aspirants s'han de presentar abans del 30 de juny del 2021 per correu electrònic en un arxiu word o pdf a l'adreça premicarlemany@grup62.com. A més, es preveu la publicació de l'obra guanyadora per part de Columna Edicions.

D'altra banda, la biblioteca pública del Govern ha fet publicat les bases del 24è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol, al qual poden participar totes les persones residents a Andorra majors de 18 anys. La temàtica és lliure i consta de dues categories: una de poema, amb una extensió màxima de 40 versos, i una altra de recull de poemes o poema llarg, amb un mínim de 41 versos i un màxim de 400.

El premi del concurs és de 300 euros per al millor poema i 1.200 per al millor recull, a més d'un accessit per a cada categoria consistent en un lot de llibres. Les bases completes es poden consultar a la pàgina web de Cultura i a la pàgina de Facebook de la biblioteca pública. El termini de presentació finalitza el 19 de març.

tracking