Activitats

Taller de màscares i de disfresses al museu Thyssen

Activitats per donar a conèixer la nova exposició Talents amb denominació d'origen. De Rigalt a Puigdengolas

Activitats de carnaval al Thyssen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El museu Carmen Thyssen organitza un taller de màscares i un altre anomenat Disfressa els talents per celebrar carnaval. El primer taller es farà el 13 i 14 de febrer per crear "dissenys únics on cada participant podrà realitzar la seva màscara de Carnestoltes, un dels elements més característiques d’aquesta festivitat" destaquen des de l'espai d'art, amb materials com la goma eva, les plomes o els lluentons.

El segon taller Disfressa de talents tindrà lloc els dies 20 i 21 de febrer i els participants podran disfressar "alguns dels personatges de les obres exposades amb elements propis de la cultura popular andorrana de carnestoltes". Les tècniques que s'empraran serancollagei es podran fer arlequins de Canillo o de diables i bruixots de Sant Julià de Lòria. L'objectiu de l'activitat és "apropar les obres de la nova exposició i aprofitar per donar a conèixer trets característics i únics de les festes tradicionals del nostre país", expliquen des del museu.

La cap de projectes del museu, Teresa Areny, assenyala que les activitats organitzades "tenen com a objectiu donar a conèixer la mostra Talents amb denominació́ d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, a partir d’activitats lúdiques que apropin l’art al públic familiar, com també que incentivin a la visita de la nova exposició". Els tallers es faran en diferents horaris i l'assistència és gratuïta però cal fer reserva prèvia per la limitació de l'aforament.

tracking