Tres detinguts en dues baralles de companys de pis

La policia va trobar un home caminant de nit pel carrer "fent moviments extranys" i amb la cara sagnant i va constatar que s'havia discutit amb el company de pis

La policia deté un jove per amenaçar de mort el seu pareARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada del dijous al divendres a dos homes de 39 i 36 anys com a presumptes autors d'un delicte de lesions. Quan una patrulla del cos estava fent guàrdia el dijous cap a les 23 h va veure una persona caminant per la via pública que feia "moviments extranys" i tenia la cara sagnant. Els agents van anar a enquestar-lo i van determinar que tant l'home com el seu company de pis s'havien discutit i barallat entre ells al domicili, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció. Aquesta no va ser l'única baralla d'aquest estil durant la setmana passada. El dissabte a la tarda, una dona de 43 anys va ser arrestada després d'una discussió i agressió entre dues companyes de pis en un domicili d'Encamp.

Aquestes van ser tres de les onze detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada, de les quals dues són un home i una dona que van conduir sota els efectes de l'alcohol. A més, dos són els joves de 20 i 19 anys que van ser detinguts en els incidents amb els agents de circulació d'Escaldes-Engordany dimecres passat.

D'altra banda, el dimarts al matí un home de 30 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'amenaces i resistència greu a funcionaris de la policia. El dilluns al vespre, agents del cos van ser requerits en un domicili de Canillo i en intervenir, l'home es va enfrontar a la patrulla, amb "canvis d'humor i actituds brusques". L'home va haver de ser ingressat a l'hospital i quan va ser donat d'alta al matí següent el van detenir.

Finalment, el cos va detenir un home resident de 43 anys el dissabte al Pas de la Casa pels presumptes delictes contra la llibertat i la seguretat del tràfic jurídic. En un control rutinari a la via pública, l'home tenia una actitud desafiant i amb amenaces cap als agents i després de donar les seves dades d'identitat verbalment, la policia va constatar que la seva identitat era una altra. A més, un home de 28 anys va ser detingut ahir al vespre per un presumpte delicte d'amenaces en l'àmbit domèstic envers la parella de la seva mare.

tracking