salut

Una nova defunció eleva les víctimes per la pandèmia a 106

Una nova defunció eleva les víctimes per la pandèmia a 106Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La defunció ahir d’una persona que es trobava ingressada a planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell eleva el nombre de víctimes per la pandèmia del coronavirus a 106 des de l’inici de la pandèmia al país al mes de març. El traspàs suposa la segona mort al centre mèdic escaldenc durant el cap de setmana, després que dissabte es produís el decés d’una dona que es trobava ingressada a la Unitat de Cures Intensives sota ventilació mecànica (UCI). El ministeri de Salut va notificar que a l’hospital hi ha un total de 25 pacients, dels quals quinze es troben ingressats a planta i la resta, deu, a l’UCI del centre mèdic, i totes elles requereixen ventilació mecànica. Cal destacar que, segons les dades facilitades pel Govern, hi ha hagut un nou ingrés a l’UCI. La planta Covid d’El Cedre segueix sense tenir cap padrí amb coronavirus.

Des de l’executiu també van informar ahir de la detecció de 45 casos nous de coronavirus. Així doncs, el nombre total de persones afectades per la Covid-19 des del 13 de març se situa en 10.251. Quant al nombre de ciutadans que actualment pateix el virus, és de 612, tres persones més que en les dades facilitades dissabte. L’augment es deu a la detecció de quasi una cinquantena de nous positius i que el nombre de recuperacions que es van donar durant el dissabte fos només de 41. Pel que fa al nombre d’altes totals al Principat, el Govern va indicar que s’han recuperat 9.533 persones des de l’inici de la pandèmia.

En referència a la situació de la població escolar, hi ha un total de 26 aules sota alguna mena de vigilància per la detecció de casos positius. Així doncs, nou classes es troben en confinament total domiciliari i disset de forma parcial. El ministeri també té sota vigilància passiva deu aules.

tracking