Pandèmia mundial

L'hospital baixa a 25 ingressats i els contagis es redueixen a 39

El SAAS va administrar ahir 189 dosis de revacunació del fàrmac de Pfizer

L'hospital suma 25 ingressats per coronavirusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hospital acumula avui 25 ingressats per Covid, dos menys que ahir, en una jornada d'estabilització de contagis amb 39 afectats més, un per sota de la xifra d'ahir, segons ha informat el Govern. El total de persones que s'han infectat del virus ascendeix a 10.391 des de l'inici de la pandèmia, amb 504 pacients amb el virus actiu, una desena per sota del balanç de dimecres. Les altes augmenten fins a 9.781 amb les 49 recuperacions de les últimes hores.

El que no varia en l'actualització sanitària d'aquesta tarda són les dades de cures intensives on es mantenen 11 contagiats per coronavirus, tots ells intubats amb ventilació mecànica. I tampoc s'han hagut de lamentar noves defuncions pel que el total de víctimes causades per la pandèmia segueix en 106 després dels òbits del cap de setmana de pacients hospitalitzats.

Revacunació

El Govern ha informat que ahir es van administrar 196 dosis del fàrmac de Pfizer, de les quals set es van posar a usuaris d'un centre sociosanitari que encara quedaven per vacunar. Les altres 189 unitats corresponen a revacunacions que es van fer en la primera jornada d'administració de la segona dosi del fàrmac en complir-se 21 dies de l'inici del procés per als residents i professionals d'El Cedre i Clara Rabassa i també per a personal del SAAS.

L'afectació de la pandèmia als centres educatius augmenta lleugerament avui ja que hi ha les mateixes aules que ahir totalment confinades, vuit en total, però passen d'onze a quinze les que tenen part dels alumnes aïllats a domicili per positius de Covid. Salut manté a més 27 unitats escolars en vigilància passiva per contagis d'estudiants sense contacte estret amb els companys.

tracking