salut

Augmenta la pressió hospitalària amb 23 pacients ingressats

Augmenta la pressió hospitalària amb 23 pacients ingressatsFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Tres persones més havien ingressat ahir a l’hospital afectats de coronavirus, amb la qual cosa creix per segona jornada consecutiva la pressió hospitalària, amb 23 pacients interns. Són 13 persones a planta i 10 més a la Unitat de Cures Intensives , 8 dels quals necessiten ventilació mecànica. L’UCI suma un pacient i també una persona intubada respecte la informació actualitzada dissabte. La planta Covid habilitada a El Cedre segueix sense tenir pacients.

L’estadística dels contagis, però, segueix mantenint l’estabilitat dels darrers dies, amb un nombre de nous positius que es manté al voltant de la trentena. De fet, ahir, la xifra de nous casos positius va ser exacta a la de dissabte: 27. Amb els nous diagnòstics, la xifra de persones que han tingut la Covid al país va augmentar a les 10.699, de les quals 386 tenien la malaltia activa, 10.206 s’havien recuperat i 107 han traspassat per la pandèmia. Les dades facilitades ahir pel ministeri van detallar que hi ha nou malalts menys respecte a dissabte i 36 noves altes.

L’executiu també va informar de l’administració de 59 vacunes de Pfizer seguint amb el procés per administrar la segona dosi del vaccí.

Avui els centres educatius tornen a les aules després de les vacances escolars de Carnaval i, segons l’actualització d’ahir, el nombre d’aules amb algun tipus d’aïllament és de sis (dues amb un confinament total i quatre de parcial) mentre que 20 més resten en vigilància de símptomes. La situació epidemiològica a les escoles havien millorat sensiblement a la que hi havia dissabte, quan la xifra d’aules amb algun tipus de confinament era de vuit. A dues que tenien alguns alumnes aïllats se’ls va aixecar ja la mesura.

tracking