literatura

Entrega de premis del 33è Concurs de contes de Nadal

Entrega de premis del 33è Concurs de contes de NadalFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, va fer entrega ahir dels guardons de la 33a edició del Concurs de contes de Nadal. Pallarés, que va participar a l’acte en substitució de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va celebrar que “la pandèmia no ha afectat l’esperit creatiu dels nostres escriptors”, i bona prova d’això és que enguany s’han presentat una desena de treballs més que l’any passat amb un total de 201 contes. La majoria han estat per a la categoria d’alevins, amb 93, seguit d’infantils (63), adults (34) i juvenils (12).

Núria Gras i la seva obra Sense tu han assolit el primer premi en adults, mentre El remor d’uns temps passats, de Maria Cucurull, ha estat l’obra finalista. Marc Salinas, amb Un Nadal inoblidable, ha guanyat en juvenil, i Dani Barbado (Nadales a Tristaina) n’ha estat finalista.

Pel que fa a la categoria infantil, el primer premi ha estat per a l’obra Un viatge per la realitat, de Maria Lluïsa Berrio, i ha quedat com a finalista Xavier Avellanet (El gran problema nadalenc).

Finalment, en la categoria d’alevins ha quedat primer Dídac Cornejo amb l’obra Un Nadal estressant i el finalista ha estat Pol Bescós (Cadires plenes de gent que ens estima).

tracking