Demografia

La població augmenta fins als 78.039 habitants

Escaldes-Engordany és la única parròquia que ha perdut població en comparació amb les mateixes dades d'ara fa un any

La població estimada augmenta un 1,7% i se situa en 76.964 persones

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La població al Principat es manté a l'alça i en el darrer recompte fet pel departament d'Estadísticaaltancar el mes de febrer es registra un total de 78.309 residents, el que suposa un increment de 506 ciutadans, un 0,7% més vers les mateixes dades d'ara fa un any.

La parròquia que més ha crescut ha estat la Massana, que ha rebutfins a229 persones (un 2,2% més) i Canillo, que ha augmentat en 136 residents, el que suposa un creixement del 3,3%. Per contra, Escaldes-Engordany ésl'únicaparròquia que registra unadavalladadels seus residents,perquèha perdut 10 habitants en comparació amb ara fa un any.

En relació ambles nacionalitats, el col·lectiu que ha crescut més és el dels residents andorrans, que han experimentat un augment de 342 persones,respecte ales estadístiques d'ara fa un any. A l'altre costat de la balança hi ha els residents espanyols i els portuguesos, que han tingut una davallada de 13 i 152 residents respectivament.

Es manté el ball de xifres entre el recompte d'Estadística i el cens de població comunal, doncs, a les administracions parroquials hi ha registrades 83.135 persones, el que suposa unincrementde l'1,3%respecte deles dades del 2020, on hi havia 82.058 residents.

tracking