Entitats

Enric Tarrado serà el nou president de l'ACA

Encapçala l'única candidatura que s'ha presentat per presidir el club els propers quatre anys, i s'ha de ratificar a l'assemblea ordinària

Enric Tarrado entrega la candidatura per presidir l'ACA al secretari general, Toti SasplugasACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el termini per presentar candidatures per presidir l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) esgotat, Enric Tarrado s'ha assegurat encapçalar l'entitat durant els propers quatre anys en haver estat l'única llista presentada. El seu mandat s'ha de ratificar a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat del proper 25 de març.

Tarrado liderarà una juntacontinuista amb membres de l’etapa anterior presidida per Enric Pujal, així com algunes cares noves. La candidatura està integrada per Patrick Pérez Pradere, Jordi Alcobé Font, i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior i Montserrat Capdevila Pallares, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat,Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus.

"Som socis amb ganes de treballar per als socis i tots compartim la il·lusió d'aportar el millor de la nostra experiència i el nostre temps al Club", ha exposat Tarrado, que ha afegit que "estem convençuts de la missió i valors de l'ACA, assumim la responsabilitat que suposa liderar una entitat amb més de 10.000 socis i més de seixanta anys d'història".

tracking