La Seu d'Urgell prorroga les restriccions en no millorar les dades epidemiològiques

Es prolonguen una setmana més i les mesures actuals estaran vigents fins al divendres 26 de març

Ajuntament de la Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat que mantindrà lesactualsrestriccions durant una setmana més, fins al divendres 26 de març,en no millorarles dades epidemiològiques de la localitat. L'alcalde, Jordi Fàbrega, ha dit que "sabem que és una situació molt complicada per molta gent, sobretot per les activitats extraescolars i els infants que hi participen, però amb les dades sanitàries actuals i a les portes de Setmana Santa no podem fer una altra cosa" i ha demanat la col·laboració de tota la població per millorar l'actual situació epidemiològica.

Cal tenir en compte que avui l'índex de rebrot a la capitalalt urgellencase situa en 843,3 i la taxa de transmissió en 1,6. L'Ajuntamenthaatribuïtaquestes males dades a "la presència de la variant britànica" de la Covid-19, i que fa que actualmenthi hagi4 pacientsingressatsa l'hospital 6 grups escolars i 3 d'extraescolars confinats, que impliquen a 112 alumnes i 19 professors.

Per tant, i de moment per una setmana més, queden prohibides les activitats extraescolars, les competicions esportives que no tinguin caràcter professional, es demana limitar la mobilitat i reunions en llocs públics, es tanquen les escoles de música, art i dansa i les biblioteques així com totes les instal·lacions esportives municipals, se suspenen els actes culturals i es clausuren els parcs infantils.

tracking