Educació

Més de 700 alumnes participen a la Dictée du Tour

La 4a edició del concurs per posar a prova els coneixements de llengua francesa es celebra demà

El Govern va destinar 71,8 milions d'euros a educació el 2019

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de laDictéedu Tour, el concurs per posar a prova els coneixements en llengua francesa dels alumnes de 9 a 12 anys dels sistemes educatius andorrà i francès, se celebra demà. L'activitat comptarà amb la participació de 718 alumnes, que se sumaran als prop de 20.000 joves estudiants que són d'una ciutat on el Tour de França té sortidai/oarribada.

Es tracta d'una activitat impulsada per laSociétéAmaurySportOrganisationen col·laboració amb Andorra Turisme i el Ministeri d'Educació iEnsenyament Superiori amb motiu del pas pel Principat aquest estiu dels corredors de la prova ciclista; cal recordar que la competició arriba l'11 de juliol a Andorra la Vella i estarà al país fins al 13. Per aquest motiu, la temàtica del dictatgiraràentorn al Tour. Els guanyadors s'anunciaran elproper 7de maig, i podran passar un dia en el si de l'organització de la prova.

Des del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior s'ha indicat que és "una ocasió única" per als alumnes de conèoxer tot el que representa l'organització del Tour de França i reforçar els coneixements de la llengua i la cultura francesa.

tracking