Eleccions

Enric Tarrado esdevindrà el nou president de l'ACA

Encapçala l’única candidatura que s’ha presentat per presidir l’entitat

Enric Tarrado esdevindrà el nou president de l'ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el termini per presentar candidatures per presidir l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) esgotat, Enric Tarrado va assegurar-se ahir encapçalar l’entitat durant els propers quatre anys en haver estat l’única llista presentada. D’aquesta manera, tal com preveuen els estatus de l’ACA, les eleccions previstes per al 25 de març queden desconvocades i el mandat de Tarrado tan sols s’haurà de ratificar en la propera assemblea general ordinària de l’entitat.

Tarrado liderarà una junta continuista amb membres de l’etapa anterior presidida per Enric Pujal, així com algunes cares noves. La candidatura està integrada per Patrick Pérez Pradere, Jordi Alcobé Font i Denis Marot Batlle, que segueixen de la junta anterior, i Montserrat Capdevila Pallarés, Antoni Santacreu Coma, Josep Maria Altimir Pintat, Bonaventura Espot Benazet i Josep Maria Arnabat Tutusaus.

“Som socis amb ganes de treballar per als socis i tots compartim la il·lusió d’aportar el millor de la nostra experiència i el nostre temps al club”, va exposar Tarrado, que va afegir que “estem convençuts de la missió i valors de l’ACA, assumim la responsabilitat que suposa liderar una entitat amb més de 10.000 socis i més de seixanta anys d’història”. A més, el nou president de l’ACA va destacar que la candidatura electa “és representativa de diferents àmbits del país, està integrada per referents del món de l’empresa, de l’esport i de la gestió empresarial, i amb inquietuds per la millora de mobilitat de les persones a Andorra”. L’assemblea mantindrà el dia i els horaris previstos, dijous 25 de març a les 19.00 hores en primera convocatòria i a les 19.30 hores en segona, a les instal·lacions dels Cinemes Illa Carlemany. A causa de l’actual situació sanitària l’aforament de la sala estarà limitat a 90 socis.

tracking