Vall Banc tanca amb 1,7 milions de benefici recurrent el 2020

El pla de negoci de l'entitat preveu duplicar els beneficis en els pròxims tres anys

Vall Banc compra Argenta per entrar al mercat espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'entitat bancària Vall Banc, especialitzada enWealthManagement, ha anunciat que al tancament del 2020, ha tingut un resultat recurrent positiu d'1,7 milions d'euros. Dins del seu pla de negoci de l'entitat, es manté la seva previsió de duplicar els beneficis dels pròxims tres anys, tot i el resultat comptable negatiu de 16 milions d'euros derivat de la decisió d'amortitzar de forma anticipada i extraordinària l'antiga plataforma tecnològica del banc.

"Malgrat la situació econòmica marcada per la Covid-19, continuem amb uns indicadors de fortalesa financera molt alts que ens donen la garantia per a afrontar els reptes del futur amb èxit" ha destacat el conseller director general deVall Banc, JoséLuísDorado, que ha afegit que "l'amortització anticipada de l'antiga plataforma tecnològica del banc ens permet escometre la transformació digital necessària per estar a l'avantguarda dels serveis bancaris a Andorra. També ens ajuda a afrontar els reptes que acull el nostre pla de negoci dels pròxims tres anys, en el que tenim la previsió d'obtenir 4 milions d'euros de guanys, el doble dels resultats anuals dels últims dosexercicis".

Per la seva part, el president del Consell d'Administració,RichardCarrión ha afirmat que "J.CFlowerssegueix apostant pel futur de Vall Banc i d'Andorra. Aquests resultats estan en línia amb els plans que hem traçat pel banc".

"2021 marcarà un abans i un després en la història de l'entitat, gràcies a una profunda digitalització del banc, que afavorirà el creixement en nombre de clients i l'expansió cap a altres geografies, que ja ha donat el seu primer pas amb la recent adquisició d'Argenta Patrimonis, el passat mes de gener" ha recordat el director general de Negoci de Vall Banc, SergiMartín.

L'entitathainclòsdins dels reptes del 2021, la seva aposta decidida per a l'especialització i per tal de consolidar-se com a referent en la gestió integral de patrimonis a Andorra.Aixícom incorporar els criteris de sostenibilitat en tots els àmbits de l'empresa.

Un altre dels punts que ha destacatDoradoés que tot i la pandèmia de Covid-19 desde l'entitat "hem cooperat amb l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), el programa d'intercanviMISTIamb el MassachusettsInstituteofTechnologyi l'Escola de Formació de Rugby, entre altres entitats querealitzenuna tasca molt important a la nostra societat". Finalment,Doradoha explicat que "hem apostat per una combinació entre el teletreball i la presencialitat per tal de garantir el servei al client, mesura que ha estat efectiva gràcies a l'esforç de tot l'equip".

tracking