ENTITATS

Enric Tarrado es marca com a objectiu contribuir a la promoció turística del país

Enric Tarrado es marca com a objectiu contribuir a la promoció turística del paísACA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea general ordinària de l’ACA (Automòbil Club d’Andorra) ha ratificat Enric Tarrado com president de l’entitat en substitució d’Enric Pujal, que havia estat vuit anys al capdavant de l’entitat. La de Tarrado havia estat l’única candidatura que s’havia presentat a les eleccions i el seu equip directiu estarà conformat per Patrick Pérez, Jordi Alcobé i Denis Marot, que segueixen de la junta anterior, i Montserrat Capdevila, Antoni Santacreu, Josep Maria Altimir, Bonaventura Espot i Josep Maria Arnabat.

El nou president de l’entitat va explicar ahir que “el soci és la raó de ser del club i és al voltant del soci que l’ACA ha de seguir desenvolupant productes i serveis”, i va afegir que “és el moment de sumar per Andorra i la promoció del país és un dels valors fundacionals del club i, fidel a aquest valor, el club contribuirà de manera activa a la promoció turística del nostre país tant dins com fora de les nostres fronteres”.

L’Automòbil Club d’Andorra feia públic a principi de mes que havia superat els 10.000 socis. El pla estratègic liderat per l’ara ja antic president de l’entitat, Enric Pujal, va assolir un dels objectius que s’havia marcat, el fet de consolidar una massa social que el converteix en el club més gran d’Andorra. L’ACA, doncs, afronta ara el futur amb la confiança de comptar amb més de 10.000 persones i amb la ferma convicció de continuar treballant per oferir els serveis assistencials de sempre, d’una manera eficient i personalitzada.

tracking