Visita oficial

Menú amb productes d'Andorra en el dinar organitzat per Govern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern va voler donar una imatge completa del país als reis d’Espanya durant la seva visita al Principat. I això també passava per oferir-los un menú amb productes d’Andorra. El dinar que va tenir lloc ahir a l’Era Rossell va ser organitzat per Exe Hotels i va permetre als monarques i a les autoritats que els acompanyaven conèixer productes autòctons. En concret, van poder degustar un bombó cremós de formatge de Casa Raubert, mini-rotlle de bull de carnetes de Cal Jordi amb emulsió de pèsols frescos amb menta, crema de trumfes fumades de Casa Gendret amb bolets i emulsió d’ou de Casa Cortal Llumeneres amb tòfona i filet de vedella de Ramaders d’Andorra a l’ast amb verdures del país i suc del rostit amb vi d’Auvinyà. De postres van degustar gelat de llet fresca d’ovella de Casa Raubert amb brioix, xocland i espècies. Els vins servits també van ser tots del Principat.

El sopar que van oferir els Coprínceps la nit anterior al Park Hotel va tenir com a menú un tàrtar de carbassó amb vieira adobada, tomàquet sec i oliva negra d’entrada, peix de costa salvatge amb verduretes i puré com a plat principal i un coulant de xocolata amb gelat de vainilla de postres.

tracking