Visita oficial
Menú amb productes d'Andorra en el dinar organitzat per Govern
El Govern va voler donar una imatge completa del país als reis d’Espanya durant la seva visita al Principat. I això també passava per oferir-los un menú amb productes d’Andorra. El dinar que va tenir lloc ahir a l’Era Rossell va ser organitzat per Exe Hotels i va permetre als monarques i a les autoritats que els acompanyaven conèixer productes autòctons. En concret, van poder degustar un bombó cremós de formatge de Casa Raubert, mini-rotlle de bull de carnetes de Cal Jordi amb emulsió de pèsols frescos amb menta, crema de trumfes fumades de Casa Gendret amb bolets i emulsió d’ou de Casa Cortal Llumeneres amb tòfona i filet de vedella de Ramaders d’Andorra a l’ast amb verdures del país i suc del rostit amb vi d’Auvinyà. De postres van degustar gelat de llet fresca d’ovella de Casa Raubert amb brioix, xocland i espècies. Els vins servits també van ser tots del Principat.
El sopar que van oferir els Coprínceps la nit anterior al Park Hotel va tenir com a menú un tàrtar de carbassó amb vieira adobada, tomàquet sec i oliva negra d’entrada, peix de costa salvatge amb verduretes i puré com a plat principal i un coulant de xocolata amb gelat de vainilla de postres.