AUTOMOBILISME

Àlex Machado aconsegueix la 2a posició en la categoria Super ROK

El jove pilot andorrà va aconseguir els primers 80 punts

Àlex Machado aconsegueix la 2a posició en la categoria Super ROK

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El pilot de l’Automòbil Club d'Andorra (ACA) Esport, Àlex Machado (Valtex Racing Team) va completar en una 2a posició les dues carreres de les ROK Sèries Itàlia disputades en el circuit Franciacorta a Castrezzato, localitat italiana de la província de Brescia.

Amb aquesta victòria, el jove pilot andorrà va aconseguir els primers 80 punts per a la classificació d’un certamen que, a priori, no té previst seguir amb assiduïtat.

La curs va començar amb elsentrenaments oficials en els quals Machado ja va demostrar que estava entre els més ràpids de la graella de Super ROK. En la seva 6a volta, de les 10 que va completar, va aconseguir un registre de 48”093, situant-se a 69 mil·lèsimes de Gaia Cardinalli que al final d’aquesta sessió aconseguiria el millor temps.

La mànega de qualificació va tornar a ser un duel entre Machado i la pilot monegasca. En aquesta ocasió durant diverses voltes van estar millorant-se els seus cronos fins que en la recta final de la sèrie, Cardinali va parar el crono en 47”704, mentre que el pilot andorrà ho va fer en 47”815.

Durant la cursa la sortida del pilot andorrà va ser molt bona i en la cinquena volta ja ocupava la segona posició.

tracking