Quatre membres del cos tècnic de la selecció i un directiu, positius per Covid

Els afectats es troben aïllats a Polònia des d'ahir a la nit, mentre que la resta de la delegació, que ha donat negatiu als darrers tests, ja ha tornat a Barcelona

Cinc membres del cos tècnic de la selecció de futbol, positius per Covid

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre integrants del cos tècnic de la selecció de futbol i un directiu de la FAF han resultat positiu per coronavirus i no han pogut tornar amb l'expedició que, hores d'ara, es troba de tornada a Andorra. Després de la disputa ahir al vespre del partit contra Polònia a Varsòvia, i que va acabar amb derrota tricolor per 3-0, els cinc afectats van ser notificats del positiu i van quedar aïllats a l'hotel. Durant el dia d'avui es rebran els resultats de la PCR que se'ls va practicar a la nit i, en cas que es confirmi el positiu, s'hauran de quedar aïllats a les seves habitacions d'hotel a Polònia. Els cinc membres de l'expedició, que van donar negatiu en el test d'antígens que es van fer el mateix dia de partit, són asimptomàtics i es troben perfectament. Estan en mans de les autoritats sanitàries de Polònia, que dicataran els dies que hauran d'estar en aïllament.

En l'arribada de la resta de l'expedició a Barcelona s'han practicat noves proves PCR per determinar si es troba, entre ells, algun cas més. Els que es van fer ahir al vespre van ser tots negatius.

tracking