El comú recull més de 134 propostes en la primera edició dels pressupostos participatius

Ara el procés encara la seva segona fase, que consistirà en la valoració dels projectes per part de la Taula Tècnica de Validació

Marsol projecta prop de cent pisos de lloguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns i veïnes d'Andorra la Vella han fet arribar un total de 134 actuacions durant el període de presentació de propostes que va finalitzar el passat 26 de març.

Segons informa el comú en un comunicat,la recollida de propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius 2021 ha estat una iniciativa pionera a la parròquia impulsada pel comú a través de la conselleria de Projectes Participatius.

El comú informa que s'havien habilitat dues vies per la recollida de propostes: la pàgina web decidim.andorralavella.ad, que ha estat en un conjunt la més utilitzada, i els punts de recollida habilitats de manera presencial.Ara les propostes seran valorades i quantificades pels serveis tècnics comunals per mitjà de la Taula Tècnica de Validació. Així, passaran a la següent fase les actuacions que hagin superat el filtre tècnic previ i seran sotmeses a votació ciutadana durant el mes de juny.

tracking