VISIBILITAT TRANS

Govern i Diversand presenten un nou llibre per donar visibilitat a la infància trans

El conte infantil titulat “No em dic Pol, em dic Sarai” pretèn educar en diversitat

Govern i Diversand presenten un nou llibre per donar visibilitat i prevenir discriminacions en la infància trans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, i la presidenta de l’associació Diversand, Rocío Soler, han presentat aquest dilluns el llibre infantil “No em dic Pol, em dic Sarai”, que aborda la història d’una nena trans.

Segons ha informat Govern en un comunicat, es tracta d’un projecte impulsat conjuntament amb l’objectiu de donar visibilitat a la infància trans, prevenir discriminacions i educar en diversitat. L’autor del text, Lóan Poulet, i de les il·lustracions, Irma Bonet, també han participat en la roda de premsa de presentació del conte, que s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys, així com a les seves famílies. També està destinat a qualsevol institució educativa o de lleure en què es pugui tenir el llibre com a material didàctic. El conte pretèn aportar eines educatives als progenitors per acompanyar als seus fills en la descoberta de la seva pròpia identitat i la dels altres i facilita un recurs a les institucions per poder abordar amb naturalitat l’existència de la infància trans.

La presentació del conte arriba uns dies abans de la commemoració del 31 de març, Dia Internacional per la Visibilitat Trans.

tracking