MÚSICA

L'ENA portarà enguany a l'escenari l'obra 'Quatre dones i el sol'

El text, dirigit per Roger Casamajor, s'estrenarà el 28 d'octubre a Sant Julià de Lòria

Roger Casamajor, amb l'ONCA al cicle al Palau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Quatre dones i el Sol” de Jordi Pere Cerdà és l’aposta de la nova temporada de teatre de la Fundació Escena Nacional d’Andorra (ENA) per aquest 2021. Una obra que dirigirà Roger Casamajor, que farà el salt per primera vegada d’actor a dramaturg. “Parla de la terra, de la muntanya, de la llibertat, d’anhels, de l’amor. És un text que engloba moltes passions humanes. Tinc moltes ganes de posar-me a dirigir” ha comentat avui l’actor durant la roda de premsa de presentació de temporada. L’obra, tal com ha explicat Casamajor, tindrà un enfocament contemporani i minimalista i s’estrenarà, de moment, el 28 d’octubre a Sant Julià de Lòria, tot i que ja s’estan establint contactes amb Temporada Alta, el Teatre LLiure i altres festivals.

D’altra banda, Alfons Casal, director artístic de l’ENA, ha explicat que la nova temporada també inclourà una obrade petit format, que s’obriràa concurs públic per a professionals de les arts escèniques a partir de l’1 d’abril. Enguany, la temàtica girarà entorn de la història de la Ràdio Nacional d’Andorra.

Per acabar, Irina Robles, Directora artística de la JOCAND, ha donat a conèixer el nou espectacle que començarà a treballar la Jove Companyia d’Andorra a partir de l’estiu. Es tractarà d’una peça molt diferent a ‘La Tercera Onada’ que girarà entorn de la identitat i la memòria dels padrins i comptarà amb la col·laboració de la directora teatral Ester Nadal.

tracking