Política

El PS critica l'incompliment del Govern dels acords del Consell General

Denuncien que no s'han fet els informes de tarifes que s'havia de lliurar al juny de l'any passat

El PS critica l'immobilisme del Govern en matèria socialE. P.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El PS ha criticat aquest matí l'immobilisme del Govern respecte a les mocions, acords i preguntes que s'han debatut al Consell General. En aquest sentit, el president del grup parlamentari, Pere López, ha anunciat que "demanarem al Govern què és per ells l'activitat parlamentària", ja que ha lamentat "que no es compleix cap dels calendaris que s'acorden i que estan publicats". En aquest sentit, el líder socialdemòcrata ha recordat que "al juny de l'any passat s'havia de presentar un informe sobre la situació de les tarifes de FEDA iSTAi que nou mesos després no en sabem res. Li tornem ademanar al Govern que ens digui com està". López ha afegit que "es voten les coses per quedar bé, perquè és difícil votar en contra de determinades propostes, però un cop fet, queda en un calaix".

El líder socialdemòcrata ha posat d'exemple que "no s'ha reunit la taula per arribar a un acord d'un tema tant important com les pensions". López ha etzibat que "la no resposta és un menysteniment absolut i és molt trist i poc democràtic". A més a més, el president del grup parlamentari ha afirmat que "hem de començar a parlar de responsabilitat polítca per als incompliments que hi ha".

Per la seva part, la presidenta suplent del grup, JudithSalazar, ha lamentat que "no avancem en la ratificació de la Carta Social Europea", ja que "es compleixen molts dels articles i no entenem per què no es ratifica".Salazarha recordat que "al 2004es va signar una part del contingut i es va acordar que s'aniria ratificant de mica en mica, però,17anys després, on som? Per què no es continua amb el compromísa nivell internacional? Hem de poder donar la imatge que som un país alineat en estàndard internacionals".Salazarha recordat que "la informació que ratifica el que diem és del mateix Govern".

tracking