Televisió

L'empresari Christian Pérez participa en la compra de 8TV

Entra a formar part dels nous accionistes que han adquirit el múltiplex al Grup Godó i que inclou quatre llicències de TDT

L'empresari Christian Pérez inverteix a 8TV

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'empresari Christian Pérez és un dels inversors que ha participat en la compra del múltiplex de TDT que era propietat del Grup Godó, i que inclou 4 llicències per a canals de televisió. En el mateix grup hi ha també l'advocat espanyol BorjaGarcía-Nietoi l'empresari italià del sectoraudiovisualNicolaPedrazzoli.

L'acord d'adquisició, que està pendent que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya hi doni elvistiplau, inclou la totalitat del múltiplex i les seves quatre llicències. Segons ha pogut saber el Diari, la voluntat dels inversorsésmantenirllogats dosdels canals, que són on actualment s'hiubiquen Barça TV iFibracatTV, i la creació de dos canals de caràcter generalista amb diferents tendències.

Cal tenir en comptePedrazzoli, té una dilatada experiència en el sector audiovisual català. Durant la dècada dels 2000, ja va ser el propietari del Canal Català, i actualment téTeveCat, que s'ubica en l'espectreradioelèctricon hi haviaElPuntAvuiTelevisió.

tracking