Dol

Minut de silenci per la tragèdia de Mereig

Els membres del comú i amics i familiars participen en l’acte de memòria

Minut de silenci per la tragèdia de MereigFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Tot va aturar-se ahir a les dotze en punt del migdia a la plaça Carlemany de Canillo. Membres de la corporació, i familiars, amics i coneguts de Guillem Torres i Ariadna Tena, que diumenge van morir intoxicats per inhalació de monòxid de carboni a les bordes de Mereig, van aplegar-se davant del comú per honrar la memòria dels joves, de 22 i 18 anys, amb un minut de silenci.

Tota la corporació comunal, encapçalada pel cònsol major, Francesc Camp, va acompanyar els familiars i els amics dels difunts en l’acte de record. Els treballadors del comú i els consellers també van voler acomiadar els joves. L’acte va fer-se respectant les mesures de prevenció per la pandèmia.

La notícia de la mort de Guillem Torres, fill de Canillo, i Ariadna Tena, de la parròquia d’Escaldes-Engordany, ha caigut com una llosa en l’entorn més proper dels joves. Tres amics de Guillem Torres, que van voler mantenir l’anonimat per respecte als difunts, van explicar al Diari que encara no poden creure’s el que ha passat. “Ens hem quedat sense paraules”, van confessar capcots.

A la mateixa hora que Canillo recordava els dos joves difunts amb el minut de silenci, l’església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany va omplir-se de gom a gom per celebrar el funeral d’Ariadna Tena. De fet, hi havia tanta gent que una munió va haver de seguir l’ofici des de la plaça i agents de la policia van haver de regular la circulació a la zona. El funeral de Guillem Torres va tenir lloc ahir a les quatre de la tarda a l’església de Sant Cerni de Canillo.

Minut de silenci per la tragèdia de Mereig

tracking