Les Jornades de Cuina d'Hivern de la Massana tanquen amb un bon balanç del menú Calçots
Els participants han estat l’Hort de Casa, l’Eulari d’Anyós, la Bordeta, cal Silvino, la Torrada i Don Piacere
Les Jornades de Cuina d’Hivern la Massana Fogons, que es van fer durant el mes de març, van rebre la participació de vint-i-dos restaurants que van allargar la seva oferta durant tot el mes per continuar oferint el menú calçots, que ha tingut una rebuda molt satisfactòria, segons els mateixos restauradors, que han venut al voltant de 1.500 racions. Segons informa el comú en un comunicat, els responsables dels establiments afirmen que el balanç és molt positiu, tot i les limitacions d’espai en seguiment de les mesures per prevenir el contagi. Els participants han estat l’Hort de Casa, l’Eulari d’Anyós, la Bordeta, cal Silvino, la Torrada i Don Piacere. Aquestes jornadesgastronòmiques formen part del Pla de Dinamització de la Massana i avui dia s’han convertit en una bona fórmula per promocionar la restauració local. D’altra banda continua endavant la campanya per fomentar el servei a domicili i el menjar per emportar-se.