Pandèmia mundial

L'estabilitat dels contagis es manté una jornada més amb 48 positius

Salut ha administrat 17.091 vacunes, de les quals més d’11.000 són primeres dosis

Contagis com a l'inici de l'epidèmia però amb menys ingressosFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les dades sanitàries han mantingut durant el cap de setmana l’estabilitat dels darrers set dies, amb entre 40 i 50 contagis diaris i rondant els 600 casos actius. Si Govern va informar dissabte que s’havien detectat 41 contagis, ahir van ser 48, amb els quals els casos totals des de l’inici de la pandèmia es van situar en els 12.545. A més, les 55 altes anunciades ahir van situar les recuperacions totals en 11.825, i van fer baixar lleugerament els casos actius a 600, quan dissabte n’hi havia 607 i divendres 604. Pel que fa al nombre de defuncions a causa del virus, la xifra de víctimes es manté en 120, amb l'última defunció notificada dijous, corresponent a una dona d’una vuitantena d’anys.

D’altra banda, l'hospital Nostra Senyora de Meritxell sumava ahir un pacient més i comptava amb un total de 37 ingressats amb Covid, dels quals 26 es trobaven a la planta habilitada i 11 a l'UCI, 9 dels quals estaven sota ventilació mecànica.

D'altra banda, durant la jornada de dissabte es van administrar un total de 921 vacunes, i el nombre de dosis posades superava les 17.000, de les quals més d'11.000 corresponen a primeres dosis, i la resta a segones. Finalment, pel que fa a la població escolar, no hi havia cap aula sota vigilància activa ni passiva, una situació provocada per les vacances escolars de Setmana Santa.

CAMPANYA DE MÒNICA CODINA PER ASTRAZENECA

L’exministra de Salut i Benestar (2001-2005) Mònica Codina va fer campanya a favor de la vacuna d’AstraZeneca a les xarxes socials, on va compartir diverses fotografies en les quals va lluir diversos cartells a favor del vaccí.

L'estabilitat dels contagis es manté una jornada més amb 48 positius

tracking