Empresa

La CEA rep un reconeixement per la gestió del protocol Covid

La CEA rep un reconeixement per la gestió del protocol CovidCEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, va rebre ahir per part del director de la regió mediterrània de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor), Ángel Luis Sánchez, un diploma per haver superat amb èxit els protocols davant la Covid-19, que lliura Aenor, durant la Trobada empresarial iberoamericana, que va tenir lloc al país els dies 19 i 20 d’abril.

Segons un comunicat de la CEA, amb motiu de l’esdeveniment la Confederació va desenvolupar, d’acord amb el ministeri de Salut, un estricte protocol que comptava amb PCR i amb TMA obligatòries abans d’arribar al país, proves d’antígens diàries i tot un seguit de mesures complementàries referents a qüestions de neteja, aforament, mascaretes FFP2 i altres mesures sanitàries per tal de garantir la seguretat en tot moment als assistents a la trobada..

Aenor ha desenvolupat un procés de certificació dels protocols enfront la Covid-19 que té com a objectiu ajudar les organitzacions amb una eina per provocar un impacte positiu, assegurant a empreses i associacions que puguin tornar a la normalitat amb el major nivell de garantia possible. La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, va remarcar la importància de comptar amb protocols que permetin desenvolupar activitats sense posar en risc la salut col·lectiva. En aquest mateix sentit, Cadena va destacar el bon paper que ha fet el país en l’organització d’esdeveniments de gran format, una tasca que ha estat reconeguda amb aquesta certificació.

La XIII edició de la Trobada empresarial iberoamericana va ser la que ha tingut més participants de totes les que s’han celebrat fins ara: més de 4.000 persones, entre les més de 500 presencials i les més de 3.500 que van seguir l’esdeveniment a través de la plataforma en línia que es va crear especialment per a aquesta ocasió.

tracking