TELECOMUNICACIONS

Andorra Telecom convoca el concurs d'idees per la nova seu

El nou edifici de la companyia es construirà a la plaça de The Cloud

Andorra Telecom desplegarà la tecnologia 5G al Principat a partir de l'any que veFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomha fet públic alBOPAd'aquest dimecres, la convocatòria del concurs d'idees d'àmbit nacional pel projecte de la nova seu. El termini de lliurament de propostes finalitza el 15 de setembre de 2021 a les 12:00h.

El nou edifici de la companyia de telecomunicacions que es construirà a la coneguda popularment com a plaça deTheCloud, tindrà un cost de més de 16 milions d'euros. Tal com va informar el Diari, l'operadora, ja va dir que confiava que estigués finalitzat el 2024 i per aquest motiu ja ha reservat diverses partides pressupostàries com a mínim fins al 2023 per pagar la seva construcció. D'altra banda, per costejar la redacció del projecte guanyador del concurs públic d'idees per a la nova construcció, l'operadora hi ha destinat una partida de 600.000 euros.

A més, a inicis d'aquest mes de maig, les negociacions entre el comú d'Andorra la Vella i AndorraTelecomper determinar com quedaria la plaça, ja es van tancar. Segons va poder saber el Diari, la capital s'assegura dos espais públics a la zona durant vint anys sense haver de permutar cap terreny. L'operadora de telefonia cedeix l'ús de la parcel·la quedónaa l'avinguda Meritxell, peròen manté la propietat i els drets d'edificabilitat. Tanmateix, a la part posterior on es construirà la nova seu de la companyia, l'edifici s'enretira 12 metres de l'espai inicial, fet que facilitarà la zona necessària per fer-hi una plaça i per la seva part, el comú ha de fer una concessió. AndorraTelecomva informar que vol construir alsubsòlde la parcel·la un equipament cultural i necessita més espai per fer realitat el projecte. Aquest espai de la zona lateral de la parcel·la, tal com va determinar el conveni, li cedirà el comú.

tracking