entre de vacunes vacunacions vacuna vacciFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els casos actius de Covid-19 al Principat van baixar ahir del centenar i es van situar en 98, després que en les darreres 24 hores un total de 20 persones van rebre l’alta i només es van produir vuit nous contagis.

Així doncs, amb aquestes xifres, el total de contagis al país des que va començar la pandèmia mundial de la Covid-19 són de 13.752. Pel que fa a les persones que ja han superat la malaltia, després de les que ahir van rebre l’alta, la xifra se situa en 13.527, mentre que les defuncions, després que no se n’hagi produït cap en les darreres quatre setmanes, es mantenen en les 127.

Quant a la pressió sobre el sistema sanitari, aquesta es manté en xifres molt baixes i només hi ha quatre persones ingressades a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Totes es troben a la planta Covid-19 de centre hospitalari, deixant un dia més la unitat de cures intensives buida de pacients de coronavirus. L’ala de Covid geriàtrica d’El Cedre tampoc compta amb cap intern. Sobre el sistema escolar, ahir només hi havia dues aules que tenien algun confinament parcial, mentre que no n’hi havia cap de totalment aïllada.

També cal recordar que ahir es va reprendre el procés de vacunació de primeres dosis amb els vaccins d’AstraZeneca provinents de França. A més a més, el ministeri de Salut va actualitzar les dades de les dosis administrades fins dimecres passat. Cal resse­nyar que des que es va començar a vacunar, s’havien administrat 38.551 vacunes, de les quals 10.934 corresponen a segones dosis ja siguin de Pfizer o bé d’AstraZeneca.

tracking